Långt hår? 5


God kväll!

Det blev en underbar kväll med viktväktar chorizo till middag och lite glass till efterrätt, jag nyttig?! Nä inte direkt men höll dagens mål iaf! 🙂 Så supernöjd på den fronten! 🙂

Hittade denna bild av en slump i arkivet då min underbara och knäppa bästi kommentera en bild som var över ett år gammal?! Och det fick mig ena att fundera på om jag inte skulle ta och bli långhårig igen, visst jag älskar mitt korta hår det är så skönt att jobba med men det känns som jag gjort det nu, vill ha lite förändring! Hmm tåls att tänka på i så där 1 år eller så, för de lär de ju ta innan jag blir så långhårig igen, för nej jag tänker inte använda löshår, real deal eller inte alls, klara aldrig av att ha en massa jox i håret, gillar ju inte ens att ha hårspray i för det det blir stelt och äckligt! Haha så nu ska jag vara supersnäll mot mitt hår, satt upp några regler:

  • Bara färga hos frisör helst bara en gång varannan månad
  • Packa in minst en gång i veckan
  • Föna max två gånger i veckan och alltid använda massor av värmeskydd!
  • Helst inga hårsprayer eller mousser alls då håret blir hårt och sprött och går lättare sönder.
  • Värmetängar av alla slag max två gånger i månaden, helst inte alls!
  • Sen om hittar något kosttillskott för håret som inte kostar skjortan! 🙂

Så ser det ut! 🙂 Men nu måste jag sova, fullrulle i morgon! 🙂
puss puss


5 tankar om “Långt hår?

Kommentarer är stängda.