Hatar att bli sen…


Jaha som det ser ut nu blir jag minst trettio minuter sen till skolan, minst!! Hoppas verkligen inte det blir mer! Men när det gäller kollektivt vet man aldrig. Det är för såna här saker som man aldrig kommer få alla att börja åka kollektivt, hur miljövänligt det än är så behöver man verkligen komma i tid kan man inte lita tillräckligt mycket på tåg..

Mycket synd, för då hade det antagligen varit mycket trevligare att åka, om fler hade pendlat har det ju funnits mer pengar att rusta upp tågen med. Då kanske man hade haft råd att stoppa sätena så pass att man inte får skavsår på sitbenen! 😛

Borde äta frukost nu, men är så sjukt kissenödig och hatar verkligen att gå på tågtoaletten, dessutom sitter jag ganska inklämd och då jag har tre väskor med mig, är det sjukt bökigt! Så ingen vätska får komma in i min kropp och försök äta mackor utan något att dricka till, blir jobbigt torrt! 😛

Hoppas de utanför mig går av i Helsingborg bara 8 min dit, dock är väl de för mycket begärt, annars får jag väl helt enkelt låssas det är helg(frukosten brukar bli runt 11) och ta frukosten när jag kommer till skolan om ca 1,5 timme.
puss puss