Dags att söka praktik!


God middag!

Ännu en skoldag avklarad, har fortfarande inte riktigt fått ihop uppgiften men ska se vad jag kan göra sen när jag kommer hem! 🙂

Just nu sitter jag på ännu ett försenat tåg, jippi! Det var 20 min försenat från Halmstad och jag är rädd att de inte kommer hinna köra in så mycket eftersom det måste stanna och släppa fram tåg som är i tid hela tiden! Har ju bara 13 min på mig i Lund annars missar jag nästa tåg! 🙁

Det räcker att komma hem 19 behöver inte bli senare!

Imorgon är jag fri iaf, eller ja har hela dagen uppbokad men ingen resa till Halmstad och inget jobb,  tycker om både men ibland behöver livet ta liiite tid också! 🙂 Så ska börja med hela förmiddagen hos mor, ska rida, mocka och massa annat precis som en vanlig dag hos mor sen när jag kommer tillbaka till Ystad ska jag och älsklingen iväg på en massa ärenden! Kommer bli supertrevligt och superbusy! Precis som mitt liv ska vara! 🙂 På kvällen hoppas jag kunna hinna med lite plugg också!

En i klassen är redan klar med sitt projekt och nu blev jag supertaggad att också vara så duktig, dessutom sa hon(självklart är det en tjej!) att hon trodde jag skulle bli appmiljoner då hon såg mig som en sån som gör allt jag vill! Hur peppande och gulligt var inte det?? 😀

Fast jag ska inte ligga på latsidan idag heller det börjar bli hög tid att skicka ansökan till praktikplatser och redan nu på tåget tänkte jag börja knåpa på mitt ansökningsmail, fick massor med goda råd och pepp av min mentor idag på mötet! De viktigaste hon tyckte, var att skriva:

  • Kort om mig själv, vad jag kan och så och vad jag går för utbildning
  • Vad jag vill ha ut av praktiken
  • Och vad jag har för framtidsmål

På ett ungefär, det är iaf så jag kommer ihåg det! Lät bättre när hon sa det! Får se vad jag får ihop, ska dessutom skicka det till min mentor så får hon korrekturläsa det innan jag mailar det! 🙂 Dessutom ska jag sätta mig och leta efter platser i Skåne som håller på med apputveckling till Android, fick en superbra hemsida till det! 🙂
puss puss