Dagens outfit och makeup! 2


God morgon underbara läsare!

Blev precis av med hela inlägget jag skrivit så försöker igen! 🙁

Sitter i Malmö och väntar på nästa tåg mot underbara Halmstad och min älskade utbildning! Än så länge är det 18 min sent, tydligen pga krångel vid bron eller något sånt! Min dag som började så underbart med vågen visade minus 6 hg trots pajen igår! Men ska försöka hålla mig positiv! Min kamera fick någon liten knäpp och gjorde mig till en pygme på outfitbilder?! Haha men det kan jag leva med! Får spana in inställningarna på kameran noggrannare när jag kommer hem igen! 😉

Var lite extra ambitiös när jag stod framför badrumspegeln så förutom bb-creme, rouge, high-ligher, mascara och läppglans blev det också två ögonskuggor, en naturell med glitter och en silverbrun med glitter! 🙂 Det ledde visserligen till att jag bara hade 11 min på mig till tåget och fick springa men det var de värt! 😉

Idag satsade jag på brunt och blått, eftersom min jacka och halsduk också är blåa blev det supermatchigt! 🙂 Tröjan från BonPrix, jeansen från Cubus och skorna från Scorett, visserligen från förra året men såg att de hade tagit in dem igen! 😉

Nu sitter jag äntligen på nästa tåg, bara 24 min försenat, får verkligen hoppas det inte är lika sent i Halmstad, för då kommer jag verkligen sent till skolan!! Men inte mycket att gör i så fall! Bara att hålla tummarna det går dock sjukt långsamt just nu…
puss puss


2 tankar om “Dagens outfit och makeup!

  • Jessica

    Kul att du har börjat lägga in bilder där du ler 🙂 du har ett jättefint leende 🙂 puss <3

    • Emily Inläggsförfattare

      Naaw vad du är söt! 🙂 Ett leende är ju den bästa sminkningen en tjej kan ha så jag har börjat använda den! 😉 Men ditt leende är finare! Du får komma ner och le någon dag! 🙂 puss <3

Kommentarer är stängda.