Rainforest Balance, Shine, Moisture, Volumising and Radiance Conditioner


Här kommer äntligen min recension över Bodyshops balsamsortiment! Kan ganska generellt säga att alla schampon håller vad de lovar, så min favorit är Moisture eftersom jag har ganska torrt och frissigt hår! 🙂 Men sen gillar jag också Volume eftersom jag har lite dåligt med egen volym! Så kommer nog använda både dem! 🙂

Men för att gå igenom dem från vänster till höger:

Rainforest Balance – för fett hår, för att hålla den nytvättade känslan längre och absolut håret kändes fräsch längre men mitt hår behöver mer fukt det, såg ganska torrt och frissigt ut! Men har du fett hår tror jag detta är super! 🙂

Rainforest Shine – för normalt till torrt hår, gör hårets yta blank och ger därför en underbart ljusreflekterande glans. Dock skulle jag vilja ha liiite mer fukt, men håter blir väldigt blankt och fint, detta får jag dock från mitt värmeskydd så det är lite överflödigt för min del, men annars ett riktigt bra balsam! 🙂

Rainforest Moisture – för torrt och skadat hår, helt underbart perfekt för mitt halvt sönderblonderade hår, det ger massor med fukt och håret blir lent, fint och minska frissen radikalat! Finns inget negativt att säga om detta balsam, utan det är helt underbart! 😀

Rainforest Volumising – för fint och livlöst hår, detta balsam ger en underbar volym i håret som dessutom håller! 🙂 Lite lite fukt men väldigt härligt att få lite fluffigare hår, och då mitt hår gärna ser lite tråkigt ut då det är väldigt fint älskar jag detta balsam! 🙂

Rainforest Radiance – för färgat hår, när det gäller detta balsam har jag väldigt lite att säga ett hyfsat balsam som varken ger eller tar särskilt mycket, helt okej med fukt, men eftersom mitt hår är blonderat och inte mörkfärgat och det var dessutom ett tag sen har jag ingen större funktion av detta, men ska prova det efter att jag färgat håret igen! Det måste ske snart för mina rötter ser hemska ut! Då ska jag även fråga mor om hon kan prova det, hon färgar det lite mörkare så se om det funkar bättre då! 🙂

Så ser det ut med Bodyshops balsam, hoppas det hjälper lite för er där ute i hårprodukt-djungeln! 🙂 Puss puss