Sjukt nere!


Himla tur jag inte har en godispåse till hands just nu, kommer missa skolan imorgon och allt jag vill göra är bara att sätta mig ner på golvet med en stor gottepåse i knät och bara stortjuta! Ibland skulle man varit tre igen! Fast då hade jag inte haft några problem, för då gick ja ju inte i skolan.

Eftersom jag har ett ganska tajt schema som det är så borde jag ju vänja mig vid att det ibland kommer krascha då jag inte har något utrymme för ändringar! Men blir lika besviken varje gång! Så mycket som jag planerar så borde ingenting få gå fel, men det är inte så ödet vill.. Suck suck! Jaja sånt är livet inte mycket jag kan göra! Får helt enkelt göra vad jag klarar av hemifrån istället!

Som tur är så händer det inte sååå mycket viktigt på lektionerna just nu, eftersom vi håller på med våra projektarbeten kan jag göra en hel del hemifrån! Tur de iaf!! Ska försöka sätta mig redan ikväll, men vi får se vad som händer…

Nu ska jag försöka rycka upp mig! Det är ju faktiskt ”bara” en lektion, känns bara som jag redan är efter!!
puss puss