1,5 dag med fail…


Men nu är jag tillbaka i fokus igen, 1,5 dag med till viss del tillåten fail, som dessutom har varit ganska behärskad jämför med vad jag gjort tidigare, känns inte som hela världen, kommer väl antagligen inte väga 59,1 kilo i morgon, men tvivlar på att jag kommer över 60 iaf om jag håller dieten idag alltså! Men det känns inte som det ska bli några större problem! 🙂

Det är lite såhär jag tänker äta sen, ganska magert,hälsosamt och nyttigt måndag-fredagkväll och äta vad jag vill fredagkväll-söndag kanske trappa ner lite på söndagen, då brukar man vara ganska trött på godis och fredagsmyset brukar ta slut iaf! 😉 Om det funkar eller inte lär vi upptäcka, men det var ju ungefär så jag levde i september och då gick jag ju varken upp eller ner så det känns som en hyfsat smart idé! 😉

Idag ser matschemat ut såhär:

Frukost: Naturell Wellness Yoghurt, lite hallonsylt och skivad banan.
Mellis: Två rågmackor med skinka och gurka
Lunch: Ravioli
Middag: Köttsoppa med ostmackor. 🙂

Puss puss