Vackra Halmstad


När jag gick till skolan i morse var det så jäkla kallt att jag inte kunde få upp kamera för fingrarna var stelfrusna, men nu när jag gick åt andra håller var det otroligt varmt och skönt, det är såhär hösten ska vara! 🙂

Halmstad är verkligen otroligt vacker stad, lite stor för min smak men det är nästan så jag skulle kunna tänka mig att bo här! 🙂 Om älsklingen kan släppa sitt Skåne någon gång i framtiden! 😉 Men detta är helt klart en vy jag skulle kunna vänja mig vid att se från mitt fönster! 😉

Tåget är proppat som vanligt vid denna tiden, sitter vid ett bord som vanligt, hatar det men enda platsen som var ledig, har redan ont i knäna trots att vi bara varit iväg i lite mer än 10 min, suck! Sitter bredvid ett japanskt par som pratar japanska hela tiden, satte lurarna i öronen för att slippa höra dem, har inget emot japanska, absolut inte skulle kunna tänka mig att lära mig det. Men det är de som är problem jag förstår inte ett ord av vad de säger, de skulle ju typ kunna säga vad som helst! Haha, hemsk dubbelmoral för jag gör precis samma sak när jag är utomlands och jag säger dessutom vad som helst om folk jag vet inte förstår mig! 😛

Jaja sitter iaf en lite söt kille mitt emot mig, så lite eyecandy! 😉 Fast älsklingen är mycket snyggare men han är ju inte här nu! 😛

Maten går helt strålande, inga cravings idag, och har ca 500 kcal kvar till middagen så supernöjd! 🙂 Tänkte äta middag direkt när jag kommer hem och sen åka till stallet så jag inte hinner känna att jag är sugen på något söt, måste verkligen jobba bort kvällssuget, detta är ett problem jag aldrig haft tidigare, har alltid haft som lättast att hålla mig från skräp på kvällen och dit vill jag igen. Så nolltolerans är det som gäller på kvällsnack! Tror dock vågen får stå imorgon också i vilket fall som helst! Trots att jag räknade på vad jag åt igår och det landade bara på 2066 kcal, typ normalt för en kvinna så får nog vågen stå då jag brukar samla på mig en del extra vätska vid denna tid! 😉 Vill inte se 60 igen!!

Haha gud det låter verkligen som jag är beroende av min våg, vet inte hur jag lyckas vinka det så, för egentligen spelar den mycket mindre roll nu än den gjorde i början, vare sig jag går upp eller ner så är det inte en speciell vikt, typ veckans- eller månadens mål bekommer det mig inte direkt. 😉 Blir väl inte jätteglad när jag ser 60 men vet att jag snabbt kommer under det igen då det bara är mat eller vätskevikt! 😉 Kroppen har blivit viktigare, både utsidan, vill vara nöjd med min spegelbild, och att jag hatar mig själv när jag äter skit för att jag mår så jäkla dåligt efteråt, magen blir alldeles ledsen speciellt när jag äter när jag redan är mätt! :@

Förresten köpte en ny BodyShop-produkt idag, ni får se den när jag kommer på nästa tåg, det är så fullt här att det inte finns att ta en bild! 😉
puss puss