Trött och min åsikt om Slim fit.


God kväll, tiden rann iväg något helt otroligt! Hur kunde klockan bli elva liksom?? Så jag ska krypa till kojs, så recensionerna får vänta lite, men balsamen kommer imorgon, vill se hur detta ser ut i torrt hår först! 🙂 Dock blev jag lite besviken på body polishen då den inte alls var lika återfuktande som scruben men hud känns ändå väldigt len och fin så jag tänker ge den ett par gånger och se hur jag känner sen, så den recensionen kommer om ca en vecka! 🙂

Jag är just nu två sidvisningar ifrån att slå ett nytt rekord i antal sidvisningar på blogg.se, väldigt många har sökt in på bloggen för den slim fit behandlingen jag gjorde i början av året så jag har gjort en lite update på den sidan för att varna folk om att det är en ganska värdelös behandling, lägg pengarna på en skön massage eller något annat mysigt istället! 🙂 Bara så ni vet ifall ni var sugna! Att gå på en kalorikontrollerad diet och träna i måttliga  mängder är mitt vinnande koncept, det är så jag har gått ner över 9 kilo. 🙂

Har dessutom hållit dieten perfekt idag, landade 4 kcal över dagens mål, mer än godkänt! 🙂 Trots pannkakor till middag, man kan äta allt och ändå gå ner i vikt så länge man äter i måttliga mängder av det mindre nyttiga, 2,5 pannkaka med hallonsylt och nogatsås blev jag verkligen proppmätt på! Mastigt värre, särskilt med allt smör älsklingen steker i!

Men nu måste jag sova ska upp tidigt(6:15 sovmorgon för mig ;)) och jobba, fick lite lite timmar i natt så har lite att ta igen! Sov gott underbara läsare!
puss puss