Strawberry Body Polish


Här är dagens shoppning från BodyShop, hade tänkt köpa en bodyscrub men det blev en body polish istället i form av Strawberry Body Polish, tjejen i butiken sa att den var lite mildare så man kunde ha den varenda dag, vilket passar mig bättre än en scrub då jag har dem som återfuktare också och då måste jag ju kunna använd dem varje gång! 😀 Det är verkligen så skönt att slippa smörja in mig efter duschen för jag hatar ju att bli kladdig! 😛 I denna är det  malda valnötsskal, kiwifrön och riktiga jordgubbsfrön! 🙂 Luktar himmelskt så jag tror det kommer bli strålande! 😀

Ska prova den direkt när jag kommer hem från stallet, så det kommer en recension senare i kväll! Då kommer även en recension om balsamen, köpte ett nytt idag så nu är de fem, har kommit fram till vilken som är favoriten, men får se om de förändras ikväll! 😉
puss puss