Min vy i Malmö


Nu sitter jag på tåg nr 2, det är alltid så himla mysigt att titta på den vackra gryningen i Malmö, hoppas verkligen det underbara vädret håller i sig till Halmstad! 😀 Folk tittade lite konstigt på mig när jag stod och fotade i Malmö men hur kunde jag låta bli när det är så vackert?! Är vädret vackert i Halmstad med kommer jag fota när jag går till skolan också! 🙂

För att fortsätta på aldrig mer sitta ensam hemma projektet så tror jag ett cafe hade funkat så länge det sitter en rejält överviktig och mumsar på bakverk eller någon som verkligen svullar i sig, då spelar storleken mindre roll. För då kommer jag bli avskräckt och hålla mig till kaffe/te! Haha jag vet jag är hemsk men det är så jag fungerar, behöver avskräckande exempel i närheten för att kunna låta bli! 😛 Eller någon jätteduktig som också har struntat i kakan funkar också! 🙂 Någon av dessa tre ska man väl hitta på varje cafe? 🙂

Sen kan man ju såklart sitta på biblioteket också, men det är ofta så folktomt att jag skulle nog känna mig rätt ensam där med! Men förutom det kan jag inte komma på något bra ställe att sitta på. Det är ju alldeles för kallt för att vara utomhus och det tar ju bort ganska många alternativ tyvärr.. 🙁 Har ni några förslag? 🙂

Nu somnar jag snart trots allt kaffe jag fått i mig. Zzzzz….
puss puss