Att åka kommunalt…


God morgon!

Denna dag började sådär, hade svårt att gå upp i morse vilket resulterade i att zombily blev sen till tåget! Men det hade inte varit några större problem, hade hunnit med tåget, men när det är tre minuter kvar till tåget ska gå och jag har bara 100-150 meter kvar kommer jag på att jag har inte laddat om mitt pendelkort!!!! Kris, kan man lugnt säga, jag springer järnet sista biten och fram till en av biljettautometerna, de skulle ju ha funnits på tågen också! Så smidigt! Men iaf fipplar upp både pendelkortet och mitt bankkonto bara för att komma på att jag inte har 1860:- på kontot, vilket jag i efterhand inser att jag kanske inte behövt då pengarna inte drogs direkt från mitt konto! Det tänkte jag dock inte på och fipplar upp telefonen med och lyckas föra över pengar, stressad som sjutton och medan en av tågvärdarna ropar till mig och frågar om jag ska med tåget(de väntar alltså på mig) får jag iaf ut min biljett och hinner hoppa på tåget utan att glömma kvar något i Ystad! Puhh!!

Inte direkt världens bästa start, särskilt som jag sovit typ 5 timmar i natt och trött som ett as! Men nu är det över och jag har satt larm på telefonen inför nästa månads laddning så detta inte händer igen! 😛

Kunde inte ta några outfitsbilder i morse då älsklingen har spritt ut sitt kära Commodore 64 över hela golvet, men ska se vad jag kan göra i skolan annars kanske när jag kommer hem! 🙂

Idag fick vågen stå, maten gick verkligen åt pipan igår, gick över målet med 4 mackor med olika sorters skinka, ca 120 gram polkaglass, kolasås och 3-4 Cocoa wafer sticks(så goda) ingen vidare dag om man säger så! Fattar inte varför det alltid blir så när jag får se fina siffror på vågen, det är som att jag måste förstöra för min själv av någon anledning! Eller så är det helt enkelt pms-cravings! 😉

Det är iaf skönt att åka till skolan idag, för då kan jag inte hålla på så iaf! 🙂 Och i morgon ska jag jobba på förmiddagen och iväg hela eftermiddagen så då lär jag också kunna ha kontroll, värst går det liksom när jag sitter ensam hemma av någon anledning… Så jag får helt enkelt sluta sitta ensam hemma! Ärligt talat eftersom jag har allt jag behöver för mitt projekt i datorn kan jag ju vara var som helst, frågan är bara var?? På ett mysigt fik kanske, men fråga är om jag bara kan beställa kaffe utan något gott till??

Hmmm.. Men nu måste jag gå av iaf! Förlåt för att inlägget är bildlöst, men fick inte till en enda bild i morse, halvblundar på alla! 😛
puss puss