Snyggare dagens outfit!


  

God morgon underbara läsare!! 😀

Igår var ni många, så himla roligt! 😀 Idag fick jag ställt in rätt läge på kameran så bilderna blev mycket bättre! 🙂 Är verkligen så himla nöjd med min lilla kamera(Nikon D5100) skillnaden mellan den och min gamla är nästan skrattretande stor! 😛

Måste säga att jag är väldigt förvånad över hur lätt det gick att gå i mina Jeffrey Campbells dojjor, gick upp extra tidigt för att hinna och kom iväg ca 4 min tidigare så jag hade 18 stället för 14 minuter på mig men när jag satte mig på tåget hade jag 4 min tillgodo så det tar inte mycket längre tid! 🙂 Från ca 11-12 min stressande i platta dojjor till 14 mins lugn spatserande i highheels! 🙂

Anledningen att jag går till skolan i highheels är för att i mina vinterkängor sticker det upp en söm som ger mig världens blåsa under hälen och då jag glömde mina gympadojjor i Färgelanda var det bara heelsen kvar! 🙂 Dessutom tänkte jag ju köpa ett par liknade vinterskor och då måste jag ju se om jag fixar en hel dag i skolan med dem annars är det ju ganska meningslöst att köpa dem! 😉

Maten gick strålande i går, landade på 40 kcal över målet precis som jag sa igår, supernöjd! 🙂 Gårdagens middag, dagens och torsdagens lunch, köttfärs och korvgryta, såååå underbart gott!! 😀 Så übertaggad att fortsätta på detta spåret, har iaf bra förspänt tre dagar denna veckan, näst jag är i skolan, så himla enkelt att släppa fokuset på maten då och då blir jag ju inte heller sugen på något, vilket passar mig perfa! 🙂

Ska landa på 59,1 denna veckan, då får jag verkligen inte göra ett enda misstag för det ser ganska mörkt ut som det gör! Så nu är det bara att kämpa järnet! 😀

Förresten en både rolig och tråkig nyhet, oj nej det får vi ta på nästan tåg, nu är jag snart framme i Malmö!
Puss puss