Nyhet och Header!


Så där ja, nu sitter jag på mitt nästa och sista tåg för denna resan så nu har jag ca 1,5 timme på mig att berätta om den roliga och lite tråkiga nyheten! 🙂

Vi har fått ett datum för flytten, äntligen liksom! 😀 Dock inte riktigt de vi hade tänkt oss(typ 1 nov) utan vi kommer flytta veckan efter istället, lite synd då det känns som resan blir framflyttad hela tiden!! Jag vill liksom flytta nuuuu! Men ska nog lyckas håll mig en vecka extra! 😉

Skönt att få lite svar iaf, plus att vi kommer få helt nya golv i våran nya lägenhet supergutt!! 😀

Förresten gjorde ju en ny header då jag var rätt trött på den andra, den har ju typ suttit där i ett år och den är så himla bredd att jag iaf ser inget annat än den när jag tar upp bloggen och det har jag aldrig riktigt gillar, är inte helt hundra nöjd med den nya så kommer nog göra några små justeringar när tiden räcker till! 😉 Men vad tycker ni än så länge?
Puss puss