Ett problem mindre, bara tusen kvar… 1


Då satt man på tåget hem igen! Löste problemet, var bara en löjlig felskrivning, så går det när man ska vara duktig och inte bara kopiera koderna rätt av utan skriver ner dem ord för ord! Haha!

Men just nu sliter jag mitt hår i en annan fråga, trodde verkligen allt var löst men nu börjar jag tvivla alltså! Jobbigt läge, hoppas verkligen allt bara är en ruskig otur, annars blir jag faktiskt lite besviken. Ja nu ska jag sluta tala i gåtor, men ett råd gott folk, var raka och ärliga, det tjänar ni på i längden, bara så ni vet! Sanningen kan vara brutal men lögnen är ännu värre!

Nu har jag tagit av mig heelsen, de mår varit sköna i morse men nu är de inte särskilt snälla längre, har rätt ont både i fot- och knäleder för att inte tala om trampdynorna!! Aj aj! Men vill man vara fin får man lida pin heter det ju så det är väl bara att träna! Ska jag ens tänka tanken att köpa ett par liknande vinterskor måste jag klara av minst en dag utan smärta i skolan! Annars kastar jag ju bara pengarna i sjön, vem vill ha ett par varma partydojjor liksom? Får se hur jag gör på torsdag, beror nog snarare på om jag har ont eller inte! 😉

Har kanske hela kvällen uppbokad men annars tänker jag ta en riktig spakväll, med bubbelbad, mask, inpacking, fixa naglarna och bara njuta av livet! Det behöver jag! Fast jag behöver verkligen det jag egentligen är uppbokad på också, och i så fall blir det spadag med programmering imorgon istället! Är ju hemma hela dagen imorgon, ska bli så himla skönt! 🙂 Imorgon och på lördag är mina enda fridagar denna veckan, för på torsdag ska jag upp igen och på fredag + söndag ska jag jobba så det gäller att njuta fullt ut! 😀

Imorgon kommer också recensionen av BodyShop balsamen, har ett kvar som jag ska prova ikväll, men har just två favoriter så det kommer nog bli svårt att välja ett som jag ska köpa i stor.. Haha vilket lyxproblem när produkterna är så bra att man har svårt att välja! 😉 Men kan iaf välja bort det för fett hår, då det inte återfuktar tillräckligt, konstigt när jag inte har särskilt fett hår! 😛 Haha nä men jag köpte det för att mitt hår kan bli ganska fett i hårbotten, men som sagt topparna vill ha mer fukt än så! 🙂
puss puss


En tanke om “Ett problem mindre, bara tusen kvar…

  • Em

    mysigt med spa-kväll 🙂 och skönt att det löste sig i skolan. är faktiskt imponerad att du orkade gå i de där skorna en hel dag! bravo till dig 🙂

Kommentarer är stängda.