Det går framåt… 1


Nu är jag på väg hem mot Ystad igen, har en massa eget arbete att göra så det kändes bättre att komma hem lite tidigare eftersom det inte spelar någon roll var jag pluggar så länge jag pluggar! 🙂 Projektet går framåt, på läraren lät det som att idén till och med var tillräckligt bra för att kunna göra lite framgång på androidmarket sen! 😀 Det tycker jag låter helt strålande! 🙂

Glömde äta mellis i skolan idag, gick liksom innan tre och det är då jag brukar äta, så nu får jag helt enkelt vänta tills middag! Hoppas bara jag kan behärska mig då, är jag vrålhungrig brukar jag ju gå bärsärkagång i skåpen! 😛 Självbehärskning är inte riktigt min starka sida, men jag ska träna! Men allra viktigast, jag ska försöka planera bättre, för det är regel nr 1 när man dietar, bli aldrig vrålhungrig för då är det mycket svårare att hålla sig inom kalorierna! Många små mål är bättre!

Fast har jag tur kanske jag hittar något nyttigt snacks i Lund när jag kommer dit, är ju inte jättelångt dit och har ju gott om tid! 🙂

Men nu tappade jag tråden, tänkte ju berätta om de superfina hörlurarna jag köpte tidigare, de nya iPhone lurarna, Earpods. Fantastiskt ljud och sitter mycket bättre, så nu kanske jag hör vad personerna jag pratar med säger, tyvärr översätter de dock inte skånska så lite trassel har jag ju fortfarande! 😛 Konstigt att jag inte lärt mig trots att jag bott i Skåne i över 7 år nu, och haft en skånsk pojkvän i över 3 år!  Och som ni kanske ser var det verkligen dags att byta ut de gamla de var dying! 😛
Puss puss


En tanke om “Det går framåt…

Kommentarer är stängda.