Dagens Outfit..


  

God morgon underbara läsare!

Idag var det med tunga steg jag gick till tåget, hade egentligen inte tid att släppa fötterna efter mig men kunde inte förmå mig att gå fortare, men hann med tåget iaf som tur är! Vet inte varför jag är låg men det är nog bara en sån dag! 🙁

Hann iaf med att ta lite outfitsbilder med den nya kameran, upptäckte dock att jag glömde ställa in rätt fotoläge på kameran så nu var den inställd på att fota blommor och andra små saker, så bilderna blev lite mörka och hade inte så hög upplösning som jag ville men det är bara att göra om och göra rätt när jag kommer hem! 🙂 Fortfarande bättre än den gamla kameran, det enda negativa är att kameran inte så att ställa på högkant, då den är för rund och att självutlösningsläget inte går att ändra det tar bara en bild och man måste vänta 10 sek per bild, men såg då att kameran har ett tyst läge som jag verkligen måste prova när jag kommer hem! 🙂

Nu ska jag försöka pigga upp mig själv med lite kaffe, jag kanske inte är låg bara trött! 😉
Puss puss