Mumsig mat!


God morgon mina fina läsare!!

Ber om ursäkt för att det har blivit ett par tråkiga dagar här på bloggen, men nu är jag tillbaka i normaliteten och ska börja bli roligare igen! 🙂 Gårdagen blev inte supernyttig, tacos till middag är ju inte så onyttigt när man använder mager köttfärs och drar ner lite på brödet, men det värsta är att det är så himla gott och eftersom det står framme, man tar ju liksom inte en portion från köket och går och sätter sig, så det är lätt att det blir liiite för mycket, och det blev det för mig igår! Men det positiva med det var att jag orkade inte äta upp glassen jag köpt och bara lite av naturgodiset så kaloriintaget blev nog ganska bra iaf! 😀 Något som dock var gudomligt gott var att ha i en liten klick turkisk yoghurt i tacosen! Mums mums!!

Dock blev det glass idag istället men inte så mycket och kunde lika gärna blivit båda och idag har jag iaf möjlighet att träna bort skiten sen, ska både ut i stallet och spela tennis på kinekten mot grannen lite senare! 🙂 Supergott var det, och jag kan verkligen tipsa om nogatsåsen, den var supergod, dock är nog vaniljglass bättre då det blev liiite mycket olika smaker med jordgubbsglass kola och nogatsås! 😉

Nu ska vi iväg och hämta en grej men när jag kommer hem kommer en formcheck! 🙂
puss puss