Kvällstankar…


God kväll mina fina läsare!

Ligger i sängen och borde redan sova men det är svårt när man inte är trött!! Att inte hjärnkontoret kan fatta att jag ska upp fem i morgon!! Jaja det löser sig nog! Har överlag haft en väldigt trevlig söndag, förutom att jag insåg att jag gjort en gigantisk tabbe med tentan på onsdag, man måste anmäla sig minst en vecka i förväg när man tentar i Skövde, det behövde man inte i Gislaved så jag får inte göra den…

Jaja kom ganska lägligt då stalläget plötsligt blev mycket stressigare, behöver verkligen all tid jag kan få nu att fokusera på det.

Hade tänkt prova att ta en outfitbild med den nya kameran ikväll men blev så himla illamående, antagligen till viss del av hunger, så jag kunde typ inte ens stå upprätt, så tänkte försöka avsätta ett par min i morgonbitti till att ta ett par bilder, är så nyfiken på hur mycket bättre kvalitén bli jämför med den gamla kamera! 🙂

Iiiiihhhh! Nu är klockan över 11 sova bums! fem kvartar i timmen minst!!
puss puss