Formcheck! 2


Igår kväll var första gången jag kunde strutta runt i min lilla pyjamas(det går inte ha en större för då där jag av värmeslag så varmt som det är här!) och faktiskt vara ganska nöjd med min mage! 😀 Och det känns helt sjukt med tanke på att det var på kväll OCH efter två frossedagar! 😉

Så då kom jag fram till att det var dags för en liten formcheck, så här är min mage och nyckelben:

Att jag formcheckar nyckelbenen är kanske lite konstigt men det är där det syns störst skillnad när jag går upp och ner, när jag vägde som mest, 68,6 kilo syntes inte mina nyckelben alls! Har hänt lite iaf! 🙂 Magen är kanske svår att jämföra då jag inte direkt har någon förebild men bryr inte så mycket om skillnaden så länge jag är nöjd med den och det går helt klart åt de håller! 🙂

Bara att jobba vidare och göra den den superhård! 😀 Haha säger jag samtidigt som jag har handen i en påse med jordnöttsbågar! 😛 Haha nä nu får jag skärpa mig, ut och träna lat mask! 😉
puss puss


2 tankar om “Formcheck!

Kommentarer är stängda.