Hemma igen!


Nu är jag tillbaka i skåneland! Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga men det har varit en väldigt trevlig resa! Allt blev inte riktigt som planerat men sånt är livet, hade tänkt träffa min äldsta stora syster och min kusin också men mormor, moster, morbror och mina andra kusin räckte lång väg iaf! 🙂

Tog lite bilder, glömde bort kameran som oftast men här är de bästa;

Mormor, mamma och moster i soffan igår kväll, där blev diskussionerna väääääldigt djupa, och nejdå det hade ingenting med tre flaskor vin att göra! 😛

Min utsikt i morse, är det inte otroligt vackert?

Och våran übersmaskiga frukost i mormors kök i morse! Såhär borde man ha det varje dag!!

Nu håller vi på att laga mat, det blir tacos idag, mums mums! Sen ska jag ut till hästen så vi ses ikväll!
Puss puss