Mysigt värre..


God morgon alla mina underbara läsare, igår var ni extra många!! Jätteroligt! 😀

Detta morgon har verkligen starta perfekt, visserligen har jag sån sjuk träningsvärk att jag knappt kunde komma ur sängen och jag måste ha vrickat vänster foten för den kan jag knappt gå på! Men har sovit gott som en gris och nu suttit och myst med älsklingen i soffan, så gosigt! 🙂 Dessutom var vågen på min sida! 😀 59,6 kilo vilket betyder att jag jag nu har gått ner exakt 9 kilo! 😀 Två tredjedelar borta! 🙂

Nu ska vågen få stå till måndag, hoppas bara att det inte blir en gottefylld dag, de blir lätt det när jag och mor ät ute och åker, men för en gångs skull ska vi inte åka hem mitt i natten, för det är oftast då det verkligen blir onyttigt! Man behöver något för att hålla sig vaken och så sent finns det inte direkt nyttiga alternativ att hitta och man bryr sig inte heller!

Så det kommer nog inte bli några problem! 😀 Kommer bli en superrolig dag, var ett tag sen jag var och hälsade på någon längre stund i vanliga fall blir det bara någon timme för sen måste vi åka hem/vidare annars blir klockan för mycket! Så mysigt värre denna gång! 🙂

Men nu måste jag åka ut till stallet och mocka innan jag ska gör mig iordning och åka till Bohuslän! 😀
puss puss