Träningsvärk och på väg till skolan! 2


God morgon mina läckra läsare!

Gårdagen var fullt upp! Såklart var de lite sena på kliniken så vi var inte tillbaka hemma istallet förrän en bra bit efter åtta igår kväll! Och shit vad hungrig jag var då!! Så när jag kom hem kastade jag mig över middagen, ägg och bacon,

och hade jag bara slutat där hade allt varit fri och fröjd, hade 140 kcal kvar, det var ju helt okej, men efter en timme kunde jag inte stå emot sockersuget och det blev chokladpudding, 380 kcal, så jag gick över målet igår med 240 kcal! Fy mig, men efter den dagen tror jag inte direkt det kommer skada mig, för shit som jag slet igår, Cayola var inte särskilt snäll utan vi fick jobba hårt för att hålla huvudet still så att han kunde rapsa, om jag säger att hon fyllt mig ca en dm från marken ett par gånger med bara huvudet så förstår kanske även mina icke hästintresserade läsare vilken jobb vilken styrke vi hade att jobba mot, då hade hon också två doser lugnande i kroppen!

Så idag har jag ganska go träningsvärk i större delen av överkroppen! 😛 Idag blir det en lite lugnare dag, sitter på tåget på väg till skolan, vi ska har en gästföreläsare idag, det ska bli superspännande! 🙂 Dock är jag lite nervös också, måste bestämma mig till imorgon har jag ska lägga upp mitt projekt, för läraren vill ha in projektplanen då! 🙂

Morgondagen ska också bli ûberspännade, ska åka med mammsen till Bohuslän och släkten! 🙂 Vi ska planera en spaweekend med mormor och förhoppningsvis min äldsta storasyster, har jag tur får jag kanske träffa min kusin vitamin också! 🙂 Mormor har iaf lovat fisksoppa och vi ska ta med vin så vem som än är där kommer det bli übertrevligt!! 😀 Längtar!!

Nu är jag strax i Malmö!! See U om the next train! 😛
Puss puss


2 tankar om “Träningsvärk och på väg till skolan!

Kommentarer är stängda.