Nya mål! 2


Nu sitter jag på tåg nummer två, detta tåget är alltid fullproppat och ingen skillnad idag, mina ben håller på att somna då jag inte kan byta benställning. liiiite jobbigt särskilt som jag fortfarande har träningsvärk i dem efter Cayolas bravader i förrgår! Men förhoppningsvis lättar det lite när vi kommer till helsingborg, många som ska dit och där kopplar de även av halva tåget! 🙂

Börjar fundera på om jag inte borde ha en annan belöning när jag när 55 kilo, då jag börjar tappa intresset för en iPad, har en bredvid mig och är inte ett dugg avis på ägare så det kanske är en dum grej att ha som slutbelöning eftersom det knappast motiverar mig längre. En iPad är egentligen bara en stor telefon som man inte kan ringa med, hur onödigt är det inte??

En härligt långweekend med älsklingen någonstans i Europa, typ London, Paris, Rom eller någon annan mysigplats hade kanske varit ett mer lockande förslag? Blir kanske dyrare men så otroligt mycket mer attraktivt! Dessutom finns det något bättre sätt att inviga min målkropp än med en massa nya härliga kläder som inte alla andra i Sverige har? 😀

Jo det får det nog bli! Efter allt stressande med skola, jobb och flyttande lär det bli som heaven! 😀
Puss puss


2 tankar om “Nya mål!

Kommentarer är stängda.