Motivation!


Nu var jag på väg hem igen! 🙂 På slutet knöt han faktiskt ihop föreläsningen på ett bra sätt så man insåg att de han pratat om i början faktiskt hade en mening! 😉 Men skönt att vara på väg hem igen trots intressant dag, hade blivit liiite ledsen om jag hade fått ta nästa tåg liksom! 😛

Tåget är fullproppat som vanligt, och täckningen är helt värdelös så nu ska jag försöka fördriva 1,5 lite småstressad timme innan jag kommer till Lund där jag har täckning så jag kan ringa ett samtal jag måste ringa! Skulle egentligen ringt igår men tiden räckte inte riktigt till så jag hoppas personen ifråga inte tycker jag är långsam! Men det är mer jag som är stressad i frågan så tror inte det blir några problem! 🙂 Så fort jag har en hållbar täckning så! 🙂

Ikväll ska jag försöka plugga lite, lär behöva det eftersom det inte kommer bli något sånt alls i morgon, tror inte ens jag kommer ta med mig böckerna. Brukar göra det men det blir bara att jag släpar runt på en massa onödig vikt för det är mycket roligare att sitta och snattra med någon som faktiskt kommer med ett längre svar än ja/nej som är älsklingens standard svar! Men för att kunna göra det utan dåligt samvete måste jag plugga en del idag, önskade bara att täckningen var bättre för då hade jag kunnat fördriva tiden på tåget med ett par föreläsningar. Men varför ska någonting vara bra med tåg liksom?? 😛

Maten går iaf strålande, så himla mycket lättare att hålla dieten när jag är i skolan så jag har annat att tänka på och inte har ett välfyllt kylskåp en meter bort! Har lite drygt 500 kcal kvar till middagen, mindre än vanligt bara för att vi bara hade ost till pålägg, i vanliga fall brukar jag ha skinka = ca 24 kcal för fyra skivor, ost är 87 kcal för fyra skivor. Gott var det iaf! 🙂 Och ska har supermagra köttbullar, potatis och lite brunsås(en ganska kalorisnål sås) till middag så det blir inga problem iaf! 🙂 Dock ska jag räcka ut kalorierna innan så jag inte förstör intaget bara för att jag uppskattar fel! Har lärt mig av mina misstag i den frågan! 🙂 Hoppas vågen är snäll imorgon, har ju missat målet två dagar i rad nu, nu får det faktiskt vara nock, detta ska bli min månad och innan den är slut ska jag ha nått 58,2 kilo så är det bara och då kan jag inte hålla på att fuska!

Men det är faktiskt ett problem, när byxorna inte längre klämmer i midjan, man är rätt nöjd med armarna och även om magen gärna hade fått vara lite plattare och hårdare är den iaf hyfsat platt. Då är det svårt att hålla motivationen uppe, tankar som jag har ju faktiskt varit himla duktig som gått ner 8,7 kilo(tro jag) jag kan unna mig lite börjar dyka upp och man börjar tvivla på om det är värt att slita så när man är hyfsat nöjd. Men varför nöja mig med hyfsat när jag kan uppnå döstolt?

Dessutom har jag gått på denna nit innan och nöjer jag mig med hyfsat slutar jag bry mig, har ju liksom inte direkt uppnå något värt att behålla och går snabbt upp i vikt igen och de vill jag ju inte!!! Så nu är det slut på fuskandet och nu ska jag nå min killerbody! 😀 Så jag har något att vara stolt över och något värt att jobba för att behålla! 🙂

Shit vad långt detta inlägg blev!! Haha jag är imponerad om ni har orkat läsa enda hit! Ni är underbara bara så ni vet!!
puss puss