Irriterande öra!!


Mitt tinnitus har fått ett spel, har en hög irriterande ton i vänsterörat!! Sååå himla irriterande, den brukar inte vara så hög och ljus och brukar dessutom inte höras annat än när det är knäpptyst! Okej tinnitus är kanske inte rätt ord eftersom jag inte har det konstant! Men den är iaf återkommande, idag är det dock värre än vanligt och börjar ge mig huvudvärk! :@

Hoppas det beror på min förkylning, så jag blir av med det snart, tänkte ta en promenad på lunchen till BodyShop hoppas den friska luften får det att släppa, ska ju liksom sitta här i tre timmar till efter lunch!

Föreläsningen spännande men han tappar lite ämnet, mycket internet och väldigt lite om appar lite tråkigt men förhoppningsvis kommer han så småningom in på det vi håller på med! 🙂 Men sååå trött på mitt öra!!! Morrr!!!
puss puss