Välkommen tillbaka kära 50-talet, never leave me again! 1


God morgon underbara läsare!

Gick upp med älsklingen idag, sååå hima skönt att inte ha något krav alls på sig utan jag kan bara mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe och vakna till liv i min egen takt, det är verkligen en perfekt morgon för mig! 🙂 Idag blev det i mina underbart fina blåa strumpyxor från Åhléns och min mysiga mintgröna tröja från Cubus!:)

Före nio tänker jag inte på någonting av de jag måste göra, jag bara njuter, för ärligt talat hade jag inte haft älsklingen hade jag aldrig gått upp före nio en ledig dag! 🙂

Idag var vågen tillbaka på under 60 igen, sååå himla skönt och nu ska jag uppföra mig riktigt ordentligt så jag får stanna i det ljuva 50-talet för evigt! 🙂 Idag var vågen dessutom snäll och visade bara en vikt, så himla skönt att slippa gissa mig till var jag väger! 😉 Målet denna veckan är 59,5, fyra hg på sex dagar känns inte orimligt! 🙂

Med mitt kaloriintag borde jag till och med kunna ger lite över fem hekto så har en misstagsmarginal på 800 kcal också! 🙂 Haha men det är ju rent matematiskt alltså, alla som någon gång räknat kalorier vet att man kan aldrig förutse så exakt när det gäller vikt! Bara att hålla kalorimålet och tummarna och hoppas på det bästa! 🙂

Denna vecka och månad har verkligen fått en strålande start, men nu ska jag mysa ner mig med mina monster igen en stund innan det är dags att börja plugga! 🙂
puss puss

 


En tanke om “Välkommen tillbaka kära 50-talet, never leave me again!

Kommentarer är stängda.