Frukt är godis! 1


Haha nja men väldigt gott! 🙂 Men något som gör mig så himla arg när man tar lite väl hårt på den meningen, att frukt skulle vara lika onyttigt som godis och utesluter det ur sin diet bara för att de innehåller socker. Och drar ett lika med tecken mellan fruktsocker och socker, det är faktiskt fel!!

Men nix jag tänker inte gå in på några fakta eller annat, för när det gäller internet är det väldigt enkelt att hitta fantastiska fakta på båda sidor och man blir bara förvirrad av allt jobbigt velande fram och tillbaka så jag tänker bara berätta min personliga åsikt!

Jag älskar frukt, det är den enda mat jag har som ”safe food”, alltså jag får äta så mycket jag vill utan att räkna en enda kalori på det! 🙂 Dessutom om man äter frukt är det lättare att hålla sig från onyttigheter, och med lite träning är det inte så svårt att välja en god fruktsallad istället för glass/chokladpudding/mm. Haha ibland iaf! 😉

Nä men utan frukt hade jag aldrig kommit så långt som jag har i min viktnedgång, visst jag är inte klar, har 4,9 kilo kvar men har ändå lyckats gå ner 8,7 kilo iaf! Och då har jag ätit frukt näst in till varje dag sen jag började!! 😀

Och jag kan lova att frukt kommer hjälpa mig gå ner de sista 4,9 kilona också! :p Nu ska jag nog gå och ta ett äpple! 😉
puss


En tanke om “Frukt är godis!

  • Sara

    Frukt ÄR godis, bättre med fruktsocker än konstgjorda saker! 😀

    Sv: Ah okej, men det är ju skönt det! Jag dock mer sån som behöver lite ensamtid ibland. Men vi får se sen när vi ska prata med min psykolog tillsammans 🙂 Kram!

Kommentarer är stängda.