Nu börjar det roliga!!


Idag har vi inte hunnit programmera något större, vi har haft möten, gruppbildade på Facebook och föreläsningar, så har knappt hunnit titta på Eclipse (programmet vi programmerar i) men det kommer nog snart. Och nu har vi precis gått igenom vad vi ska göra resten av terminen och det är sjukt spännande!! Vi ska göra ett eget projekt, en egen app som vi får bestämma helt själv! 🙂

Är sjukt peppad på det, har bara ett par uppgifter kvar och måste även utveckla min idé lite, då den är lite liten just nu, har bara inte riktigt bestämt vilken inriktning jag ska ta än om den ska bli väldigt användbar för en liten grupp eller om den helt enkelt bara ska vara en knäpp grej som folk vill ha bara för att den är totalt meningslös och knäpp! Men det lutar lite åt det senare… 😉

Här är en lite ledtråd om vad jag funderar på, kanske lite väl uppenbar ;):

Puss puss