En ny måndagmorgon…


God morgon världen!

Kan man göra något annat än älska en tidigt måndagsmorgon den allra första i månaden? Man har en än så länge helt oförstörd vecka och månad framför sig, ingenting har hunnit gå fel, och man kan lägga misslyckanden och tråkiga besked bakom sig! 🙂

Bara att se framåt, ingen blir lycklig av att gå och grubbla på det för gångna. 😉

Idag är maten välplanerad, till frukost blir det två skivor lingonkorn med ost, skinka och gurka, till mellis har jag med mig en bärry yoghurt och två clementiner och till lunch har jag med mig en smaskig portion av gårdagens köttfärssås och spagetti! 🙂 Har redan lagt in alla kcal och kommer få ca 580 kcal kvar till middagen ikväll när jag kommer hem, som ska bli kyckling & currygryta med nudlar! Mums mums! 🙂

Känns som inget kan gå fel där, allt är nerpackat och middagen är så himla lätt att göra att det inte ens är jobbigt att svänga ihop även om man är helt slut! 😉

Denna månaden ska jag nå mitt mål inget snack om saken!!

Förresten om exakt en månad från idag flyttar vi!! 😀 Förhoppningsvis får vi flytta redan helgen innan det förste med om en månad ska vi iaf lämna nycklarna till våran gamla lägenhet! 🙂 Det kommer bli sååååå himla coolt! 😀

Dock något mindre roligt är att jag kommer inte komma iväg till Frankrike, Cisco, våran uppfödning som vi skulle dit och titta på i Unghäst-VM är inte okej och kommer inte starta därför är det ingen idé för oss att åka! 🙁 Men vi ska åka på en spaweekend till polen istället! 🙂 Lite senare, veckan efter jag flyttat är det tänkt! 😀

Nu ska jag sippa vidare på mitt kaffe och njuta av oförstördheten en stund till, snart i Malmö för att se soluppgången, den är alltid så himla vacker! 🙂
Puss puss