En helt fantastisk start..


… både på vecka och månaden!! Maten går strålande, pluggandet lika så och jag fick ta ett tidigare tåg hem eftersom jag just nu sitter med en hemuppgift som jag inte ska ha någon hjälp med! 😀

Jag tror lätt oktober kommer bli min månad! Har dessutom med mig två produkter hem från BodyShop så ikväll kommer första steget på min recension av alla BodyShops produkter, vi börjar i hårhyllan med två hårinpackningar och en värmespray som ska ge rakt hår! 🙂 Om jag hinner på torsdag när jag ska upp igen ska jag försöka spana in deras schampo och balsam också, där har ju Bobyshop en väldigt stor fördel för mig, för väldigt mycket av deras varor finns i små provförpackningar och de som inte finns i sånt är de väldigt snabba att ge gratisprover på! 🙂 Så denna resa genom deras varor kanske inte kommer bli allt för dyr! 😉 Även om jag än så länge knappt har varit missnöjd med någonting, förut någon kräm som varit för fet för mig! Men det beror ju helt på huden! Allt kan ju liksom inte passa! 😉 Så produkterna är ju värda sitt pris liksom!

Men ner ju ska jag sluta smöra för BodyShop låter ju som en jäkla försäljare, men det är helt enkelt min favoritaffär! 😉 Nu har den iaf fått en egen kategori! 🙂

Bara drygt två timmar tills jag är hemma, vippi! haha
puss puss