BodyShops Rainforest Moisture Hair Butter, Rainforest Radiance Hair Butter and Macademia Straightening Balm


God kväll mina fantastiska läsare!!

Nu har jag provat mina underbara BodyShop hårprodukter, eller ja Rainforest Radiance Hair Butter för färgat hår har jag använt ett tag, det är mycket trevlig, luktar underbart och gör håret len och fint! Kan dock inte säga hur mycket den gör för färgen eftersom jag har blonderat hår som inte direkt går någonstans som mörkare färgat hår kan göra. Men den har absolut förbättrat min hårkvalité mycket! Så den får4 av5, att den inte får fem är bara för att Rainforest Moisture Hair Butter för torrt och skadat hår, gör mitt hår ännu lite blankare och mjukare! 🙂

Så har ni torrt, blonderat och skadat hår skulle jag rekommendera Rainforest Moisture Hair Butter, men vid normalt/färgat hår som bara behöver till extra fukt är Rainforest Radiance Hair Butter bästa alternativet! 🙂 Så Moisture är väldigt återfuktande, blankgivande och ger ett otroligt mjukt och fint hår, så den kommer få full pott!! av 5 stjärnor! My big love! 🙂

Sen har vi den sista produkten, Macademia Straightening Balm, här är jag lite kluven, håret blir väldigt mjukt och otroligt blankt, men rakt.. nja lite men inte särskilt trots att jag fönade det rakt ner så blev det en liten böj längst ner, det står på förpackningen att man bara ska behöva föna.. Men jag vill prova en gång till, under bättre förutsättningar, kanske använda lite mer av produkten, det stod ganska luddigt på flaskan, sen måste jag leta fram munstycket till fönen, tror det också kan vara ett fel! Så idag får de bara 3+ av 5 om det blir bättre med bättre förutsättningar kommer jag höja betyget! 🙂

Detta var allt för denna gången! Nästa blir balsam, hatar de jag har nu! Så jag tänkte köpa alla olika de har i småflaskor och de vikten som är bäst! 😀
puss puss