Vecko/månadscheck…


God kväll, ni ovanligt många läsare!

Eftersom det är både en söndag och den siste i månaden, tänkte jag köra en lite check av veckan och månaden för att peppa mig att ta nya tag nästa vecka/månad! 🙂 Och efter att kollat av min vikt denna månaden kan jag säga att nu får jag f-n i mig skärpa mig!! Har visserligen gått ner 5 hg denna veckan, good me! Men bara 3 hg på hela månaden!!!! Bad me!! Nu är det verkligen dags att lägg i en högre växel och se till att nå mitt mål! Så här kan jag ju inte hålla på!

I oktober ska jag gå ner 17 hg det borde inte vara så så svårt en månad är lång och håller jag dieten borde jag till och med kunna gå ner drygt 2,5 kilo vilket betyder att jag kan missa ca 1300 kcal i veckan och ändå nå målet! 😀

Nu är jag riktigt taggad, dagens mat har gått bra, landade på 37 kcal under dagens mål vilket passar bra med tanke på att jag nådde ca lika mycket över målet igår! 🙂 Dagens middag:

Mums mums så gott!! Och det blir även dagens lunch imorgon!!

Men nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen så sov så gott! 🙂
Puss puss