Myssöndag


God middag!!

Idag blir det myssöndag, har precis ätit en frukost tillräckligt stor för att räcka resten av dagen tror jag! :p Haha nä men fick i 923 kcal så jag är proppmätt! Till frukosten tittade vi på Trassel, den är verkligen så himla rolig och mysig! 🙂

På schemat idag är stallet, kanske en långpromenad i Snogeholm om vädret håller och prova hur bra min kamera är på att ta sminkbilder, så kommer nog bli en del sånt här på bloggen idag! 🙂

Förresten missade månadens mål med ett ynka hekto, tror jag iaf då vågen hoppade som en galning fick 6 olika vikter allt från 59,6 till 60,3 till den till slut stannade på 60,0 vilket den visade flera gånger… Men är som sagt inte säker, men det är ju också typ medelvikten av det jag fick innan så jag satsar på det iaf! 🙂 Men ett hektos miss på en söndag(som ni kanske märker är inte direkt helgen min mest hälsosamma tid ;)) känns riktigt bra! 🙂

Eftersom jag bara har 500 kcal kvar idag, kommer det bli en lite mindre portion med hemmagjord köttfärssås och spagetti till middag! Hitta massa roliga nya sorter av krossade tomater, de med örter och vitlök, oliver och bara örter fick följa med hem, tänkte nog prova den först nämnda idag! Med lite extra vitlök såklart, vill bli av med denna hemska förkylning nuuuu!!
Hoppas ni får en underbar söndag! 🙂
puss puss