Lugn lördagkväll!


Nu kommer det inte hända någonting mer idag, resten av kvällen kommer bara bli mysig och avslappnad..

Sitter och snyter mig och leker min kamera, den är verkligen rolig, men imorgon får jag nog kolla i bruksanvisningen, det enda som hindrar mig är att jag bara fick med en på finska?! Och sen en på CD, men jag har ju ingen CD-romläsare så det är ju lite knixigt! 😛 Får kolla in om den kanske finns online på Nikons hemsida! 🙂

Dagens middag blev två lite större minipizzor, så himla gott så jag kunde inte låta bli att ta en tugga innan jag fick upp kameran! 😉 Och i och med att den plus fem mackor till brunch är det enda som jag har ätit idag ha jag nog landat ganska bra i kcal väg, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska räkna på det eller inte, japp det hade jag med lite höftande då jag inte vägt något, landade jag på ca 1450 kcal och samtidigt sprang jag ju runt hemma hos mor ordentligt så hoppas det finns en lite chans att jag når mitt September mål imorgon! 🙂

Dags att lägga bort datorn och mysa ner mig…
puss puss