WWF fadder


Jag är stolt fadder! | Stöd WWF du med!

God morgon fina läsare!

Idag känner jag att jag gjort något gott, jag har precis anmält mig till att bli WWF-fadder för att stoppa den illegala djurhandeln. Det var väldigt svårt att välja då det finns 8 olika faderskap att välja på men efter att tittat på denna film(varning för läskiga bilder);

Kunde jag inte låta bli att välja WWF-fadder, men jag hade gärna blivit tigerfadder, pandafadder, isbjörnsfadder och Östersjöfadder också! Men man kan inte välja allt tyvärr. Men bättre att göra lite än ingenting alls! 🙂

Förresten om ni vill göra någonting för naturen men inte redo att lägga pengar kan ni skriva under WWF´s namninsamling för mer fisk i haven, den varar fram till den 30 sep, Skriv under här:

Är du för eller emot fisk? 

Det tycker jag alla kan göra! Lite gör skillnad! 🙂
puss puss