Stora tröjor och kameror..


Sitter här och myser i min nya fina rosa tröja, ni som spanar in min Instagram vet vad jag pratar om! Hittade den på Nova Lund igår, först var det 100kr rabatt på den sen dessutom 30% rabatt till så den kostade knappt någonting! 😀 Och den är så himla mysig och skön!

Dock borde jag nog inse att jag kanske inte bara ska köpa mindre jeans utan också mindre tröjor, provade aldrig tröjan igår utan tog bara en M då det är vad jag brukar ha, men den är rätt enorm så kanske borde börja titta på S tröjor istället. Fast det är det bästa med tjocktröjor är att det inte gör något om de är lite oversize, hellre det än undersize! 😉

Letar just nu efter en trevlig kamera, hade tänkt den skulle ligga på runt 3-4000:- men såklart har jag hittat en dyrare, denna:

Nikon D5100 – DSLR systemkamera från Nikon med riktigt bra prestanda, 16,2 megapixel, 3″ vinklingsbar LCD-skärm, full HD-kvalitet vid inspelning och 18 – 55 mm VR objektiv.

Den har fått massor med positiva kommentarer och att den har vinklingsbar skärm låter super!! Annars hittade jag en som dessutom var på kampanj:

Nikon D3200 – Högpresterande D-SLR systemkamera med 24,2 megapixel, 3″ LCD-skärm, och fota kontinuerligt. Ett 18 – 55 mm objektiv medföljer.

Dock ingen vinklingsbar skärm och inget VR objekt, men många fler pixlar för nästan exakt samma pris, 4990:- istället för 4790:-. Men nja väger mer för den första..

Men ska bort till Elgiganten när älsklingen kommer från jobbet och klämma på dem! 🙂 Ska då även passa på att klämma på denna:

Nikon COOLPIX P510 – Hyrbidkamera från Nikon med otrolig 42x optisk zoom, 16,1 megapixlar, 1080p full HD-videoinspelning och en 3″ vridbar LCD-skärm.

En Hybridkamera, men låter typ precis lika bra som den första och till ett mycket bättre pris, 3290:- ! Hade gärna köpt den i rött men finns såklart bara i svart på Elgiganten. 😛 Men man blir ju lite begränsad med en hybrid, frågan är bara hur stor chansen är att jag någonsin kommer typ vilja köpa nya objektiv till kameran?

Detta kommer bli knixigt… Men kul att ha lite att välja på! 🙂 Har ni några andra som ni vill föreslå?
puss puss