Kvällen i bilder!


God kväll underbara läsare!

Har tagit bild på allt och lite till känns som jag börjar närma mig att förstå hur min underbara kamera fungerar :), imorgon ska jag ge mig in på de manuella inställningarna än så länge har jag bara fingrat på de förinställda programmen, men de är helt fantastiska som det är!

Här kommer en liten bildbomb över kvällen, både hundar och älsklingen är nog redan ganska trötta på mig och min kamera! 😛

Dagens middag, hamburgare ska man verkligen gör själv, löjligt enkelt och så gott!

Middagen! Spanna in Nopplis på golvet, tror ni hon är sugen eller! 😉

Jag och min fina gullegubbe! <3

Hittade en häftig inställning på kamera! 😉 Bobblan fick vara modell! 🙂

Nopplis nannar efter en smaskig portion av de som blev kvar av middagen! 🙂

Nopplis igen, hon blev nyfiken på av jag gjorde! 😉

Och två utomhusbilder från hundpromenaden! 🙂 Tycker det är så himla fint när de lyser upp träden så i parken! 🙂

Och mina favoritfåglar, tycker de är så himla coola! 🙂

Det blev att jag spräckte dieten idag, det blev nästan ett helt paket med B&J även om jag matade älsklingen med en del på slutet åt jag upp marioteten. Känns lite onödigt nu eftersom mitt mål att gå ner 2 hg till på söndag känns rätt chanslöst nu, men imorgon blir det iaf ingen våg! Och det var iaf väldigt gott! Men nu ska jag hålla mig nyttig vill ha en ny lägsta vikt innan Frankrike!
Men nu ska jag nanna sov så gott!
puss