Jag har köpt en ny kamera!!


Hihi jag har precis lagt fyra och ett halvt tusen på en ny kamera, en Nikon D5100 blev det, precis som jag hade tittat på och hittade en som hade blivit returnerad och därför ett lite lägre prislapp, så rena kapet! HAHA!! Men den är helt underbar!! Älskar den redan, trots att jag inte ens förstått hälften av inställningarna än! 😛

Fick precis ihop kamera så jag kunde ta med den när jag gick ut med hundarna så här är de absolut första bilden:

Bobblan, ni förstår inte hur mycket jag har klippt ner denna bild och ändå är den klar!! Helt otroligt! 😀 Nopplis var lite roligare att fota för hon sprang runt mer, men trots att hon inte var still en sekund blev bilderna knivskarpa;

 Dock kommer det nog bli ett nytt objektiv snart, vill ha mer zoom än jag kan få med denna! Förhoppningsvis innan Frankrike! 🙂

Nu är det dags för middag, ska bli hemmagjorda hamburgare! Mums mums, sen får jag se om jag bryter dieten idag, har köpt ett paket Ben&Jerry men har inte riktigt bestämt mig…
puss puss