Min tre sminkfavisar. 1


Idag lät jag huden vila efter behandlingen igår, det har visserligen inte hänt så mycket med huden mer än att jag fått två finnar till, men det sa hon kunde hända! Så idag har jag bara använt mina tre favoritprodukter;

BodyShops Tea Tree Blemish Gel, som jag kletar på finnarna för att då läcker de inte och jag kan nästan låta bli att pilla på dem, dessutom hjälper den till att vårdar och förebygger nya orenheter utan att torka ut huden. 🙂

BodyShops Define & Lengthen Mascara, ger verkligen helt fantastiska fransar, bilden gör den inte rättvis! Dessutom kladdar den inte och vårdar och skyddar den fransarna! Helt underbar!

L’Oreal Paris Glam Shine 6h Volumizer, färg Papaya Tattoo, döfin färg och sitter otroligt bra, den håller verkligen i 6 timmar minst! Lite väl kladdig med annars perfekt! 😀

Som ni kanske kan se dyrkar jag BodyShop, älskar verkligen den affären, de har så himla bra grejer och ett underbart syfte! Allt är Community Trade-producerad och inget är djur-testat och massor med andra underbara värderingar! 🙂 Funderar lite på om jag kanske ska starta ett projekt med att prova alla deras varor, och recensera dem här på bloggen, vad tror ni om det? Hade det varit kul?

I så fall och nog i vilket fall som helst måste jag köpa en ny kamera, min är verkligen sorgligt dålig! Bilderna blir aldrig tillräckligt skarpa när jag fotar riktigt litet som text fransar. Har ni några bra tips på en lagom dyr riktigt bra kamera?
puss puss


En tanke om “Min tre sminkfavisar.

  • Sara

    Sv: Jo, klart det är svårt men det lite fel att kalla det paus. Vi pratar i telefon varje dag ska på föreläsning imorgon tillsammans men sen att vi inte ses lika mycket, så lite paus.

Kommentarer är stängda.