Höga siffror…


God morgon mina fina läsare!! 🙂

Idag har jag höga siffror på allt, vissa bra(tex på kontot är ju löning idag!! ;)) andra mindre roliga, vågen stod på 61 kilo idag trots att jag varit duktig igår, hoppas det bara är vattenvikt och inte från mitt totalfail i förgår.. Men får helt enkelt vara duktig idag och se vad vågen säger imorgon, men nu ser det inte riktigt lika troligt ut att jag kommer nå under 60 till på söndag, 4 hg på fyra dagar(som det såg ut igår) låter troligare än 11hg på 3 dagar som jag nu har! Men får helt enkelt göra mitt bästa och se hur långt jag kommer! 🙂

Dock har jag blivit konstigt darrig i flera dagar nu, känns lite som jag inte ätit någonting och druckit alldeles för mycket kaffe trots att jag ätit frukost och bara druckit två koppar kaffe?! Känns superskumt!! Och väldigt jobbigt, för det säger till kroppen att jag måste äta någonting trots att det bara är sådär 2,5 timme sen jag åt frukost! Fast samtidigt tänkte jag ta en risifrutti om ca 30 min så jag kan väl lika gärna ta den nu med en gång! 😛
Puss puss