Kvällsmys


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter att jag varit i stallet åkte jag inom Ica och köpt lite frukt till en smaskig fruktsallad som blev min kvällssnack då jag hela dagen har varit sjukt sockersugen, men inte ville förstöra dieten idag med, blev ju liksom kebab och chokladbilar till middag igår så idag skulle jag vara redig, och som belöning hade de Cola Vanilla Zero på Ica också! 🙂

Så det blev världens mysigaste kvällsmat och med Sex and The City, The Movie på teven! 🙂 Provade mascaran förresten den var helt underbar, men fick inte till några bra bilder i mörkret så en recension kommer imorgon när det är ljust ut! 🙂

Förresten hade gått ner 2 hg i morse, helt fascinerad med tanke på gårdagens middag, hoppas trenden håll i sig imorgon, efter som jag har gjort bra ifrån mig idag tycker jag att jag förtjänar det! Får se vad vågen säger! 😉 Bara 4 hg på 4 dagar kvar! 😀

Nu ska jag nanna, ska ju jobb imorgon! Sov gott! 🙂
puss puss