Trånga tåg och ny mascara!


På väg hemåt igen. Idag utan beundrare, lite trist men sånt är livet. 😉 Skoldagen har väl varit hyfsad, känns imponerande att jag lyckats hålla skenet av att fatta i tre veckor nu! Usch har jag hållit på så länge och fattar fortfarande nada?! Gud vad hemskt! Sitter just nu med ett prov där de rätta svaren inte står med bland svaret, jobbigt!!

Nu blev det dessutom ännu mer fullt på tågen! Blä jag hatar verkligen att pendla!! Visst visst självförvållat men blä vad drygt det är att sitta och trängas timme in och timme ut, dag in och dag ut! Skulle haft ett privat jet alltså!! Eller helt enkelt haft råda att lägga 4-5000:- i månaden på att köra! Kommer ju aldrig att hända!

Huvudet har börjat bulta önskade verkligen att jag var hemma redan, för ärligt talat vet jag inte vad jag gör om jag får migrän här på tåget också!

Jaja nu ska jag sluta gnälla, har iaf hållit mitt kalorimål än så länge och har 568 kcal kvar till middagen så det ska nog gå bra! 🙂 Köpt en mascara har jag också gjort, hoppas den kladdar mindre! 🙂 Denna:

Define & Lengthen Mascara

 
En mascara som inte kladdar och som ger definition och längd till fransarna och omsluter dem med färg samtidigt som den hjälper till att vårda och skydda fransarna. Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Innehåller Community Trade-producerad marulaolja och Community Trade-producerat ekologiskt bivax.
Visst låter det trevligt? Ska prova den ikväll efter att jag varit stallet, återkommer med omdöme då! 🙂
puss puss