När två tåg inte räcker!


Nu har jag bytt tåg för sista gången för denna resa, det var något fel på det andra tåget jag satt på så de gick bara till Helsingborg sen fick jag byta tåg igen, suck för kollektivt, hatar att stressa runt med miljoner andra på tågstationer! Detta tåg var dessutom mycket kallare och sitter bredvid en kille som helst inte vill ha mig där, han satt en lång stund och spanade efter någon annan och en fetknopp som breder ut sig som sjutton med sin jäkla tidning så jag nästan har den i näsan!! :@

Borde äta frukost just nu, men orkar inte jonglera runt med yoghurt och frukt i det pyttelilla utrymme jag fått här, plus att jag har ont i magen, så den får vänta tills jag kommer till skolan, är ju ändå där ca 45 min förtidigt så det hinner jag ju med! 🙂

Nu har jag uppdaterat mina mål, gjorde om dem till månadsmål, kändes som det är lättare att få mer exakta siffror då, inte så beroende av vattenvikt och dylikt! Dock får jag se om septembermålet blir kvar, är ju bara en vecka kvar och jag har inte en aning var jag ligger just nu, vi får se i morgon! 🙂 Men tror jag sätter målet från och med i morgon på max ett kilo mindre innan september är slut, eftersom jag har en del matvikt liggande efter helgen tror jag det är ungefär vad jag kan nå! Men så länge jag inte väger över 61 borde målet ligga ganska bra! 🙂

Härligt väder det är idag, tror jag ska gå en promenad under lunchen om detta håller i sig, många bäckar små! 😉
Ha en underbar start på veckan!!
puss puss