Blä!! 2


Sitter på tåget hem nu, två timmar tidigare än jag hade tänkt, men plågade mig genom över två timmar i skolan innan jag gav upp och insåg att de antagligen inte skulle gå över, då hade jag också svårt att läsa vad det stod på dataskärmen, än mindre förstå, så det var liksom inge idé. 🙁 Sitter just nu och tröstar mig med lite Scorpions (jag har sagt att jag älskar dem va?!) och håller alla tummar och tår att detta ska gå över tills imorgon, har verkligen inte tid att missa någon skola alls!

Det enda positiva med skiten är att jag verkligen inte är hungrig, har ca 750 kcal kvar och absolut ingen hunger alls, ska försöka tvinga i mig lite när jag kommer hem, men det får nog hända något helt otroligt om jag ska ens snudda vid dagens mål!

Fast efter denna helg är det nog inte fel med lite fasta, ”fniss, fniss” nä den är inte direkt frivillig, hade hellre gått över dagens mål än må som jag gör just nu! Fast det kanske är kroppens sätt att säga ifrån, när jag stoppar i den så mycket äckel som det blivit i helgen!

Jaha men det var nog allt gnäll jag hade att komma med, nu ska jag återgå till att smygflörta med en söt liten pojke(typ 18-20?!) som försöker få ögonkontakt med mig hela tiden, übercute! 😉
Over and Out!
Kiss kiss


2 tankar om “Blä!!

Kommentarer är stängda.