Vilat upp mig..


20120922-211214.jpg

God kväll underbara läsare!

Den lördag har till större delen ägnats åt att bara ta det lugnt och återhämta mig efter vecka, idag var enda dagen denna vecka som jag inte hade ett larm som dra upp mig ur sängen och jag måste säga att det var underbart att få vakna själv! 🙂

20120922-211250.jpg
Älsklingen ville ha lysdioder till sitt vinterflyg, så vi tog en mysig promenad på stan vilken slutade på JC och varsin par jeans inköpta! Haha skulle ju inte köpa mer kläder, men byxorna är väldigt lika de jag hittade men inte fanns i min storlek på cubus bara tyvärr dubbelt så dyra! Hihi men det hindrade inte mig! 😉

Det är iaf väldigt sköna trots att det sitter som en smäck i storlek 26/32, det är nice. 🙂

Nu på kvällen blev det dock lite kris, tiden i stallet blev längre än tänkt så middagen både lagning och ätning fick gå på cirkus 6-7 minuter! Kan berätta att magen inte gillar när man äter halv varma varmamackor med halva mackan per tugga. 😛
Puss puss