Jeffrey Campbell på Bubbleroom


Blev faktiskt ganska förvånad när jag såg hur många par JC skor de hade på Bubbleroom, har en föreställning om att de finns väldigt få svenska butiker som har dem, men nu hittade jag massor;

Everest ShoesRonson Boot
Night-Lita Shoes
Inte riktigt vad jag skulle ha, men skulle såååå väldigt gärna vilja beställa dem alla!!! Och de finns i min storlek, gud vad det kliar i fingrarna just nu!! 😛 Haha får se hur jag gör, ska nog testköra de JC jag har hemma till restaurangen och se exakt hur användbara det är, håll alla tummar och tår för mig! 😉

 

 

 

 

 

I annat fall hittade jag ett, ETT par som jag nog kanske skulle kunna tänka mig;

Boots, LisaTycker de är snygga, och skulle antagligen passa superbra till mina nya skinnyjeans, men jag kan inte se om det är fodrade eller inte, och jämför med Jeffrey Campbell är det svårt att hitta något annat… Men mycket bättre pris, 1/3 av JC dojjornas!! 😉 Vad tror ni? Bara att klicka på bilderna om ni vill läsa mer om skorna! 😀
puss puss