Better day!


God förmiddag underbara läsare!

Ber om ursäkt för att bloggen var ganska ekande tom igår! Men var så himla trött och när jag fick reda på att läraren var magsjukt, fem min innan tåget rullade in i Halmstad så stängde jag ner totalt, för 6 timmars pendling för absolut ingenting kändes inte så kul…

Satt bara ett par timmar där upp, åt en lite tidig lunch och gick sen på stan och kollade lite på skor och fick en burk med ett prov på BB-cream från bodyshop! 🙂 Hittade dock inga skor jag ville ha, tyvärr, trots att jag stapplade(hade dö ont i fotleden) i varenda skobutik jag kunde hitta i både Halmstad och Ystad!! Gick sen hemma dessutom genom varenda skobutik på internet jag kunde komma på och gick genom flera tusen skor, men ändå ingenting!! Varför är det så svårt?! Vill ju bara har ett par svarta, varmfodrade skinnskor med 5-8 cm hög klack och en stövelskaft på ca 10-20 cm som är lite bredare upptill!

Har jag för höga krav?? Ja just det, de ska helst vara någon liten fin detalj på och som ett spänne eller så! Haha det blir alltid så när jag ska köpa skor som inte är gympadojjor(reebok) eller 15 centimeters klackar, antagligen för att det är de enda jag gillar! Men 15 cms klackar funkar ju lite dåligt när man ska springa till bussen och gympadojjor blir lite kallt på vinter!

Får se om jag kanske hinner springa ner på stan antingen idag eller i morgon och titta igen, kanske har lite mindre krav nu när jag vet hur omöjligt det var att hitta!

Maten gick bra igår iaf, trots den totala besvikelsen, åt visserligen kinamat till middag men det var kyckling i sojasås med lite ris och jag hade 650 kcal kvar så det känns som att det borde blivit ganska bra eller kanske till och med lite lite, för när jag inte vet kalorierna i något brukar jag gå på mättnadskänsla och jag blev ganska lagom mätt, vilket tyder på att kalorinivån inte var monstrulöst hög! 🙂

Dagen kommer se ungefär likadan ut idag, eftersom vi har reservering på Marinan ikväll, har just nu 745 kcal kvar och efter jobbet kommer jag ha fullt upp fram tills vi ska dit, så jag kommer räkna med att de ska räcka och tänker inte räkna en enda kalori när vi är där, ska såklart inte heller vräka i mig, men äta med måtta och njuta! 🙂 Hade gått ner ett hg till idag, hoppas på under 60 igen i morgon och då måste jag njuta med måtta! 😉

Det kommer bli superromanitiskt! 😀 Längtar verkligen, frågan är bara vad jag ska ha på mig?! Fast jag har kanske en tanke….
puss puss