För trött för en sked!


  

God morgon i lingonskogen! 🙂

Mitt kamerabatteri dog igår kväll, precis när jag tagit bliderna på den första outfiten, så där satt jag och kunde inte ta bilder på resten av shoppingen eller ladda in de bilder jag redan tagit till datorn! Så jag satte batteriet på laddning och gick och la mig! 😉

Inte för att de hjälpte något större, är sjukt trött just nu och hade lätt kunna somna här på tåget om det inte varit för att jag är livrädd att någon ska ta mina saker och att jag ska missa att gå av där jag måste! Hoppas bara jag kan lyckas hålla mig vaken, ögonen går i kors…

Jaja mer kaffe till folket så ska det nog lösa sig! Och en sked! Haha tog med yoghurt och frusna bär till frukost men glömde helt bort att ta med skeden! Så dumt, men hoppas jag kan hitta någon trevlig plastsked när jag kommer till Malmö! 🙂

Vågen var snäll i morse, -6hg, så nu har jag bara ett kilo kvar tills jag är tillbaka där jag var innan jag gick upp och frossade! No More Candy For Me!! Nu ska jag bli klar så jag kan gå vidare, i mina 26-or! 😀 Kan inte riktigt släppa att jag har ett par byxor i storlek 26 på mig! De blev de gröna idag dock, de som ni såg i går!

Och här är det läckra lacket jag fick med de gröna byxorna, tycker de är dösnygg  och är helt klart min nya favoritlack, då det är både metallic och glittrigt på samma gång, sen skiftar det åt både silver och brons så det är inte så hårt guldigt vilket verkligen uppskattas då guld inte direkt är min favofärg! 😉
puss puss