Vad gör jag här???


Suck!! Har precis kommit fram till att jag antagligen gick upp 5 och åkt tåg i 3 timmar helt i onödan, ingen annan av de som började samtidigt som mig är här och framme vid tavlan håller läraren på att förklara hur man installerar programmet, ehhh har ju kommit en aning längre tror jag?! Jaja lite sent att gör någonting åt det nu och det ska bli ganska roligt att se de 6(ehh det skulle vara 9-10, läraren måste vara usel på matte :P) nya att slita sitt hår som jag förra måndagen! 😉

Dessutom kommer det bli rätt nice att få en repedition på det jag haft krångel med! Förhoppningsvis kanske jag kan få gå lite tidigt också, i så fall kommer det bli lite shopping senare på stan! Cubus, intersport och en butik som hette hästshopen i Halmstad, se om de har en ny grimma till Cayola då hon har tappat bort sin och jag kan bara leta efter den i mörkret = inte en chans att jag hittar den!! Vi firar ju dessutom 6 månader nu så det är väl en bra present! 🙂

Nu ska jag leta upp en bra mobil!
Puss puss